Karosszéria fényezés

Vállaljuk kamionok és pótkocsik fényezését:

  • Deeber fényezési anyagokkal
  • 18m x 6m x 5m fényezőfülke használatával

Fényeztesse velünk kamionját, pótkocsiját

tl_files/fotok/Bemutatkozas/002.jpg

A karosszéria fényezésre számtalanszor szüksége lehet, hiszen a kavicsfelverődés, a fák belógó ágai vagy az apróbb állatok okozta károk, valamint az egyéb karcolások, horzsolások és sérülések roncsolhatják a gépjármű fényezését.

Az állapotfelmérést követően eltávolítjuk az akadályozó elemeket. A karosszériát szétszereljük, hiszen csak így lehet kifogástalan eredményt elérni. Ezután a darabokat megfelelően előkészítjük, majd kezdődhet a tényleges fényezési folyamat. Ezt speciális helyiségben végezzük, mivel máshol a por és egyéb szennyeződések ellehetetlenítenék a munkát és a végeredmény minőségét.

Cégünk fontosnak tartja a minőségi munkát minden szolgáltatási területünkön. A fényezési eljárás kényes dolog, mivel hanyag munkavégzés miatt a legapróbb hiba is meglátszódhat a kamion vagy pótkocsi karosszériáján. Nálunk ez nem fordulhat elő, mivel nagy tapasztalattal, odafigyeléssel és szakértelemmel dolgozunk a karosszéria fényezés során.

Ha profikra bízná a karosszéria fényezést, keressen minket bizalommal!

Kamionfényezés profi szakemberekkel

tl_files/fotok/KarosszeriaFenyezes/007.jpg

Szeretné újjá varázsolni kamionját? A kamionfényezés új külsőt ad kedvenc munkaeszközének. A tartós és minőségi fényezés egyik alapja a korszerű technika, a kiváló minőségű alapanyagok és a profi szakemberek. A fényezés a külcsín javításán kívül a felületi korrózió elkerülésére is szolgál.

A kamion fényezése előtt az első lépés a jármű alapos tisztítása, vegyi úton. Minden megtapadt szennyeződést el kell távolítani, mivel a fényezéshez elengedhetetlen a szennyeződésektől mentes felület. Ezt követően az elemek részletesebb szemrevételezése történik, valamint az esetleges hibák feltárása, melyek akadályoznák a munkálatot. A karosszérialakatos elvégzi a fényezésre váró elemek javítását, így azok készen állnak a további munkafolyamatokra. Ebben a fázisban már a javítandó felület előkezelése megtörtént, mint például a felszín egyengetése és a korrózió megszüntetése. Az elemek előkészítésének végső fázisa a csiszolás, ami eltávolítja a régi fényezés utolsó megmaradt darabkáit is. Ez után már semmi nincs hátra, kizárólag maga a fényezés.

Bízza ránk a kamionfényezést, garantáltan elégedett lesz az általunk végzett munkával! Profi szakembereink komoly tapasztalattal rendelkeznek a kamionokkal kapcsolatos munkálatok legtöbb területén!

Referenciák

tl_files/fotok/KarosszeriaFenyezes/Zold1.JPG tl_files/fotok/Nyil.png tl_files/fotok/KarosszeriaFenyezes/Zold2.JPG

tl_files/fotok/KarosszeriaFenyezes/Kek1.JPG tl_files/fotok/Nyil.png tl_files/fotok/KarosszeriaFenyezes/Kek2.JPG

tl_files/fotok/KarosszeriaFenyezes/Bordo1.JPG tl_files/fotok/Nyil.png tl_files/fotok/KarosszeriaFenyezes/Bordo2.JPG